Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 2 ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ διενεργεί σεμινάρια 10 ωρών, εξ’ αποστάσεως ή και δια ζώσης για επιχειρήσεις που ασχολούνται :
- με την παραγωγή, επεξεργασία, αποθήκευση, μεταφορά ή διακίνηση τροφίμων
- με το λιανικό εμπόριο και την διάθεση τροφίμων
- την μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική
- ως εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων
Οι επιχειρήσεις έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους που ασχολείται με τον χειρισμό τροφίμων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007).
Παροχές Προγράμματος:
- Βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης, η οποία αποτελεί πλέον απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής στις υποχρεωτικές εξετάσεις του ΕΦΕΤ.
Απευθύνεται σε:
- Εργαζομένους επιχειρήσεων Υγειονομικού ενδιαφέροντος που έρχονται καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε επαφή με τα τρόφιμα. (Εστιατόρια, Καφετέριες, Ζαχαροπλαστεία, Ξενοδοχεία, Ψητοπωλεία, Φούρνοι, Σούπερ Μάρκετ, Τυροκομεία, Παιδικοί Σταθμοί κ.λ.π)